H. a. e. n. r. i. k. t. g. m. y. s. ". A. l. h. j. ä. d. v. f. å. u. p. o. ö. -. D. b. J. ,. R. c. P. F. x. Ö. B. E. T. S. C. I. O. M. V. N. K. 5. 0. 3. 1. 2. 4. /. w. L. 6. 7
Koka rödbetorna tillsammans med lagerblad, kryddpeppar och timjan i vatten som precis täcker dem. Mosa chèvre och blanda med crème fraiche och riven pepparrot
Lyft upp gelatinbladen och låt det vatten som finns kvar följa med. Mixa massan ordentligt och smaka av den noga med kryddorna, sila genom en chinoise eller finmaskig sil
Mosa chèvre och blanda med crème fraiche och riven pepparrot. Skiva rödbetorna tunt och lägg upp dem på fyra tallrikar med en klick av chèvre- och pepparrotscrèmen
Tvätta rödbetan och lägg i gryta med saltat vatten, låt koka tills den är mjuk, i detta fall tog det rätt lång tid då den var jättestor men som med potatis, man får hålla koll
Vi har länge velat prova på rödbetscarpaccio och nu fick vi äntligen chans till det. Alla vet ju att rödbetor och fetaost är goda att kombinera och därför rörde vi ihop en fetaostkräm att toppa de kokta rödbetsskivorna med
Lättkokta späda rödbetor som skivas mycket tunnt och beströs med en salt knorrig fårost. Blanda sedan en dressing av en liten sked blommig medelhavshonung, nötig olivolja och färskpressad solmogen citron
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Hacka oliverna och blanda dem med den grillade paprikan, salt, peppar och lite vinäger. Koka kikärterna i 5-7 min och skölj av med kallt vatten (om du använder färska rödbetor så koka dem mjuka först)
Fisken serveras med balsamicorostade rödbetor en len getostkräm och såklart granatäpple. När man rimmar betyder det att man lägger fisken i vatten blandat med salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.