Egna rotsakschips som man gör i ugnen är verkligen jättegott. Om man använder rödbetor ska man bara komma ihåg att chipsen verkligen tar tid på sig för att torka i ugnen
Återigen landar det ett rödbetsrecept här på bloggen, det blev chips den här gången. Jag vet inte hur mycket nyttigheter som stannar i betan efter en vända i ugnen på 180 grader, men nyttigare än vanliga chips borde det vara
Rödbetor är verkligen fantastiskt – vilken underbar smak de har. Billigt är det också, och odlas ofta lokalt, så det är en perfekt råvara att ha hemma – speciellt nu på hösten
Tänkte tipsa om finfina rödbetschips som ni måste testa, riktigt gott. Gokväll i stugan. Hoppas allt är fint, vilken dag vi haft i Örebro,stålande sol och riktigt varmt
Men jag väljer att kalla dem för sötpotatis- & rödbetschips. Sötpotatis- & rödbetschips. Rosa kex kallar Vera dessa godingar för, vilket är ganska logiskt för en liten 2,5 åring som aldrig har ätit chips
Topp med rom, ruccola, machesallad å rödbetschips. Fredagsmiddagen. Torsk med jordärtskockspuré visade sej vara en riktig fullträff även enligt Herr man-kan-vl-inte-ha-fisk-på-en-fredag
TV-snackset - rödbetschips med getfärskost blev aningen försenat (det tar mycket längre tid än man tror att fixa rödbetschips i ugnen - notes to self - micron är blixtsnabb
Dekorera med krasse, rödbetschips och svartkålschips. 6 st rödbetschips. grovhackad nöt innanlår 4 st salt backade rödbetor (små rödbetor) 2 msk kapris 0,5 st gullök 3 tsk dijon senap 2 st äggula 2 st svartkålschips 6 st rödbetschips smörgåskrasse salt svartpeppar Skriv ut
Salta och peppra efter smak och servera gärna med rotfrukter och rödbetschips. Gnid in lammrostbiffarna i olja och grilla dem på en medelvarm grill i ca 10-15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.