Rödbetsdipp. Rödbetsdipp. Förra veckan bjöd på sol och bad i mängder på Bodrumhalvön i Turkiet. Solmogna. fikon på frukostbuffén, fantastiska röror på förrättsbordet, kyckling på
Populära inlägg. Var dags gröna mat - Jordärtskockssoppa med timjan, 6 port. 500 g jordärtskockor 2 potatisar 1 gul lök 1–2 vitlöksklyftor Några kvistar färsk timjan Smör 1 dl torrt
Servera rödbetsdippen på nyrostat surdegsbröd och toppa gärna med lite färska örter och flingsalt. Skär bort blasten och skölj rödbetorna i kallt vatten
Servera med rödbetsdipp. Baka bröd har aldrig riktigt varit min grej. Inte för att jag inte bakar bröd emellanåt men det är så sällan att jag aldrig blir riktigt bra på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.