Servera fisken kall medskarpsåsen, kokt potatis, citron, gräslök och en sallad. Mosa sönder den kokta äggulan och blanda den med den råa i en skål till såsen
Servera den inkokta laxenmed kokt potatis, skarpsås och en citronklyfta. I det här receptet penslas laxenmed ett tunt lager gelé för att ge lite glans och även smak, alltså inget flera centimeter tjock lager av dallrig gelé
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.