Denna härliga rödkålssalladmedapelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Blanda rödkålen medapelsin, ringla över rapsolja, vinäger och krydda med peppar, blanda ihop allt i en skål
Rödkålssalladmedapelsin, valnötter, parmesan och balsamvinäger. Garnera med valnötter och apelsin. Ringla sedan balsamvinäger och olivolja över salladen, krydda med salt och peppar
Dagens lunch med bulgur, kalkon och fetaost fick också sällskap av rödkålssalladen (jag hade förresten börjat äta när jag kom på att jag kunde ta en bild, därav den illa tilltygande kalkonbiten )
Här är mitt gröna julbord, en saffransaflafel (inspirerad av förra årets saffranshummus), men grönkålssallad med rostad pumpa och slutligen bloggfavoriten, rödkålssalladmedapelsin, spenat och granatäpple
Men inget går upp mot dofterna en sovmorgon med att koka kaffe, rosta ett bröd, breda på smör och skivad ost och ett lager med en sötsyrlig marmelad med smak av apelsin, morot och en touch av vanilj
Här kommer recept på en god apelsin tårta. Blanda i 3 dl vispad grädde och några matskedar koncentrerad apelsin juice. 3 tsk apelsin juice. 3 tsk apelsin juice
Riv rödkål och de skalade urkärnade äpplena halvfint,( näst finaste skivan på matberedaren). Lägg rivet i en rätt stor skål, tillsätt gräddfilen och blanda noga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.