Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Rödkålssalladmed apelsin, valnötter, parmesan och balsamvinäger. Garnera med valnötter och apelsin. Idag njöt vi av ett fantastiskt julbord och min absoluta favorit på buffén var denna underbara sallad
Får du inte tag på färska fikon kan du ersätta med päron istället. Vispa sedan äggulorna med elvispen tills att färgen är ljust gul och konsistensen är tjock och krämig
Blanda med fisksås, pressad lime, ingefära och skivad röd chili. Låt svalna och krossa i en mortel. Toppa salladen med koriander, mortlat ris och hackade jordnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.