Denna härliga rödkålssalladmed apelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Blanda rödkålen med apelsin, ringla över rapsolja, vinäger och krydda med peppar, blanda ihop allt i en skål
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Rödkålssalladmed apelsin, valnötter, parmesan och balsamvinäger. Garnera med valnötter och apelsin. Idag njöt vi av ett fantastiskt julbord och min absoluta favorit på buffén var denna underbara sallad
Skär päronoch äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.