Rödvinsbräserad kyckling med bacon, kantareller coh scahlottenlök, serverad med persiljepotatis
Mat och vinbloggen
Mat och vinbloggen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 1 färsk kyckling
  • 1 msk vetemjöl
  • 150 gr svamp
  • 150 gr schalottenlök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 paket bacon
  • 3 dl rödvin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk koncentrerad kycklingbuljong
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 tsk strösocker
  • 600 gr potatis
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 knippa persilja
  • 4 bröst
  • 4 lår

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.