En rökig variant av marinad, supergod till framförallt nötkött. Fler recept finns i kategorin ”matrecept och tips” som du hittar under min presentationsbild lite längre ned i vänster sidokolumn
Chili con carne är en älskad kryddstark klassiker som värmer gott när vintern rasar utanför dörren. En lite extra twist blir det på böngrytan om man tillsätter en smula chipotle… den torkade rökta jalapenon får anrättningen att smaka som om den vore tillagad över en öppen eld
Artusis majonäs har kraftig smak och passar utmärkt till fisk och skaldjur. När jag skriver det här har vi precis ätit en helt ljuvlig räksallad på nypillade räkor, frisésallad och Artusis majonäs
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Idag har jag lagat en bearnaisesås för första gången. Först fick jag den bra, men sedan fick jag för mig att värma på den igen och då skar den sig rejält
Häromdagen när jag gjorde tomaterna i ugn så gjorde jag även egen majonäs samt saffransaioli med rostad vitlök och örter som jag hade till min lunch/middag och här kommer recepten på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.