1 rabarberspad,
eller koncentrerad rabarbersaft, se recept på vit chokladcrème med rabarber, söt ört- och mandelröra och bär
1 citron,
pressad
1
is
16 glas
Ingredienser 24 cl vodka 12 cl Cointreau 12 cl rabarberspad, eller koncentrerad rabarbersaft, se recept på vit chokladcrème med rabarber, söt ört- och mandelröra och bär 12 cl citron, pressad isGör så här: Häll vodka, Cointreau, rabarberspad, citron och is en shaker. Skaka ordentligt och sila upp i glas.
Mojito med jordgubbar – gör så här. Kyl fyra låga, vida glas i frysen i en timme. Lägg en myntakvist i varje glas och krossa (muddla) kvisten lätt med baksidan av en träsked
Det är mycket jag verkligen tycker är sååå gott när det gäller mat o dryck. En sak det inte varit så mycket om på bloggen är drinkar, men jag tycker det är himmelskt gott
Blanda sorbet med vodka och limoncello, vispa ihop slätt. Häll upp i glas och fyll upp med mousserande vin, garnera med citronmeliss elelr myntablad 1,5 dl citronsorbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.