Rabarber- och jordgubbsdessert
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 citron, rivet skal och 2 msk pressad citronsaft
  • 25 g vit choklad
  • 400 g rabarber, gärna röd rabarber
  • 250 g jordgubbar
  • 1/2 vaniljstång
  • 2 dl strösocker
  • 1 msk mynta, gärna äppelmynta
  • 2 gelatinblad
  • 150 g vit choklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk äppellikör, appel sourz, kan uteslutas
  • 10 jordgubbar
  • florsocker
  • mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.