Rabarber- och jordgubbspaj med apelsinmascarpone
Kanel och Vanilj
Kanel och Vanilj
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g rabarber
  • 400 g jordgubbar
  • 90 g strösocker
  • 1 msk vetemjöl
  • 100 g vetemjöl
  • 50 g mald mandel
  • 90 g strösocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 50 g smör
  • 1 nypa salt
  • 5 msk vispgrädde
  • 1 msk till pensling
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 25 g flagad mandel
  • 250 g mascarpone
  • 1 apelsin
  • 1 msk florsocker
  • 5 msk grädde
  • och vaniljextrakt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.