Rabarber- och vaniljbullar
Baka Mera
Baka Mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900-1000 g färska rabarber
  • 2 dl strösocker
  • 1 st vaniljstång
  • 100 g rumstempererat smör
  • 3 msk vaniljsocker
  • 50 g jäst
  • 5,5 dl rabarbersaft
  • 700 g vetemjöl special
  • 200 g rumstempererat smör
  • 1,5 tsk salt
  • 1 ägg
  • 3 dl pärlsocker
  • 8 min Blanda ner saltet och kör ytterligare 2 min Kalljäs degen i 2-3 timmar i kylskåpet tills den jäst till dubbel storlek. Kalljäsningen lockar fram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.