Rabarberpaj med hemgjord vaniljvisp – klassiskt och väldigt gott
Alla Goda Ting
Alla Goda Ting
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 gram smör
  • 5 dl vetemjöl
  • 3 msk strösocker
  • 500 gram frukt eller bär i mindre bitar/skivor (rabarber, äpplen, blåbär, jordgubbar mm) – jag använde rabarber
  • 1-2 msk potatismjöl
  • 2 msk strösocker
  • 175 grader, varmluft. Smörj en pajform med smör. Dela frukten i minder bitar och lägg detta i formen. (jag använde en syrlig rabarber och valde därför att lägga till någon matsked potatismjöl och
  • 3 äggulor
  • 3 msk florsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 3 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.