Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gångenoch döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmeden god fyllning avjordgubbaroch pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Vi fortsatte med projekt köksträdgård förra sommarenmen tyvärr blev det inte så mycket planterat som vi önskat, men några rabarberplantor petade vi ner och till min glädje verkar de ha trotsat vinterns kyla och lyckats medbedriften att kravla sig upp ur jorden, hurra
Denna är definitivt en ny favorit. Med matchande porslin eller i en viss färgnyans. Kardemumma ochvitchoklad + rabarber var en förvånansvärt god kombination
Som vanligt är det inga konstigheter alls att baka den här kakan och istället för att du kastar de där bananerna som har blivit lite bruna och något för mogna, så prova att baka den här kakan vetja, du kommer inte att ångra dig
Häll chokladen i en skål, gärna enchoklad fondueskål med väemehållare under. Doppa jordgubbarna i den smälta vitachokladenoch därefter direkt i lakritssockret
Nåja, nu skulle det i alla fall göras enrabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Mixa jordgubbarna i en matberedare. Jag tillsammans med mina fina vänner Lisa ochJennieIgår hade vi en jätte trevlig midsommarafton, med allt som hör till
Krossa kexen i en påse genom att kavla. Vispa philadelphiaostenmed kesellan så det blir krämigt. Smält chokladen över ett vattenbadoch blanda ner i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.