Med Arvids hjälp hade jag bakat en rabarbertårta. Rabarbertårta 100 g smör, smältes, 2 dl strösocker, 2 ägg, 2 dl vetemjöl, 1 tsk bakpulver, 200 g rabarber skuren i fina bitar, 1 msk potatismjöl, 1 msk florsocker, 200 g riven mandelmassa Blanda smör, strösocker, ägg, mjöl och bakpulver och bred ut smeten i en smord form med cirka 24 centimeters diameter
Botten. Riv mandelmassan grovt. Vispa rumsvarmt smör och socker poröst. Vispa i äggen, ett i taget. Vispa i mandelmassan och mjölet som blandats med bakpulver
Jordgubbs- och rabarbertårta. 6 läckra bakverk till Jordgubbens Dag. Jordgubbens Dag 2017. Skippa sockerkaksbottnen och vispgrädden och gör en lite nyttigare tårta istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.