200 g sötmandel. Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Jag har bakat årets första rabarberkaka som jag är grymt nöjd med. Följ Lindas bakskola med Bloglovin. Registrera dig så får du alltid meddelande om när ett nytt recept lagts in i bloggen
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Här har jag helt enkelt dragit linjer med färg på insidan av spritspåsen. Vill man till de här rödrandiga marängerna så kan man också tillsätta lite pepparmintsolja och vips så har du polkamaränger
Om du som jag har en partner med stort proteinbehov kan jag berätta att det går alldeles utmärkt att äta grillad kyckling som komplement till pizzapajen (eller tvärtom)
Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i 200 gr. Busenkelt att göra själv. 4dl mandlar 1 äggvita 1tsk kanel 1dl socker Vispa upp äggvitan lätt, häll i mandlarna och rör om
Här har jag även lite mer margarin i pajen så täcket blir lite klumpigare och inte så “tort” som traditionell smulpaj, men det är bara att sprida ut klumparna över pajen med fingrarna
Dekorerade med jordgubbe och chokladfigur. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Värm resterande ingredienser till resp pannacotta och låt sjuda 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.