Morgonen startade med müslibak av två sorters müsli. En av dessa müslis ingick i dagens frukost, en frukost som blev en favorit redan första gången jag testade den
Serverade en driva kötten massa goda grönsaker wokade i olja och smaksatta med bara lite japansk soja och lime, och så duttdutt - strösslade på lite hackade jordnötter och rostade sesamfrön (färdigrostade finns på behändig flaska på Dagslivs också, upptäckte jag)
En morgonrutin jag brukar köra stenhårt med så här års när förkylningar ekar runt varje hörn är att svepa i mig denna ”wake me up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
Skala rödbetorna. Men jag väljer att kalla dem för sötpotatis- & rödbetschips. Jag använde mig av en mandolin vilket gjorde att skivandet avklarades på nolltid
Blanda Hjortfärsmed dijonsenap, ägg, ströbröd, salt, peppar, timjan, vitlök och kalvfond. Efter några dagars vardagsmat festade vi till det Hjortfärsbiffar i kantarellsås i kväll
Blanda sedan kaksmulornamed valfri frosting. Efter att ha surfat runt på bakerellas blogg hela dagen kunde jag inte längre hålla mig utan var tvungen att tillverka mina egna kakklubbor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.