I vardagen smyger sig barndomens sommardagar på, jag gör många vackra sallader, och jag minns med skräckblandad förtjusning hur min mamma en gång började odla squash hemma i landet
Plocka små unga exemplar som precis poppat upp ur marken (de kan dyka upp från den ena dagen till den andra), dessa är fasta, har vittrörskiktoch är i de flesta fall ännu inteangripna
Det finns skyltar utanför växthusen där de olika stegen iodlingenbeskrivs så man kan enkelt följa processen frånliten planta till stor planta med ananasfrukt mogen för skörd
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Ankitillhörledighetskommitténfrånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram tilli morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Receptet på pizzadegoch tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som isin tur har hämtat receptet frånPain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Lät dem därefter rinna av på hushållspapper. Men vi tar det från början. Kvällens friteraderisottobollar med morotstzatzikitill kan vara bland det godaste jag har ätit (ochmäktigaste)
Jag har tidigareskrivit om alla fina produkter från Sevan som jag hittat. Det går iperioderoch oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.