Det är så gott med whoopie pies. Och så smidigt. I smaken liknar de väldigt mycket cupcakes. Jag skulle helt enkelt vilja säga att whoopie pies är transportvänliga, sandwichliknande cupcakes
Raspberry and LemonRuffle Cake Bottnar145 g mjöl4 g bakpulver2 g salt120 g mjölk blandat med ½ msk vinäger (eller 60 g mjölk + 60 g gräddfil)1 tsk vaniljextraktlite mindra än ½ tsk citronarom½ tsk rivet citronskal115 g smör150 g strösocker2 stora äggSätt ugnen på 175 grader (ej varmluft)
Denna gången fick det bli en Charlotte Royale. Som vi har sett att vissa även kallar för Charlotte Russe, men vad vi förstår så heter tårtan egentligen Charlotte Royale, när ytterkanten består av rulltårta och inte kex
Börja med att smälta smöret, ställ åt sidan en stund. Blanda samman de torra ingredienserna. Vispa ner ägg och mjölk i smöret, tillsätt det till de torra ingredienserna och rör försiktigt tills de precis blandat sig
100 g riven västerbottenost4 äggulor2 dl mellangrädde1/2 krm kajennpeppar1/2 krm salt1/2 krm svartpepparröd romfinhackad rödlökSätt ugnen på 175CFördela osten i små smorda portionsformar, engångs aluminiumbakformar går bra
. En hittepå kaka som blev lyckad i all sin enkelhet. Jag bakade en sockerkaka och kokade upp 0,5 dl vispgrädde och 0,5 dl osötad kondenserad mjölk tillsammans med 1 tsk äkta vaniljpulver och 0,5 dl strösocker
Strain the liquid through a fine sieve into a bowl to remove the raspberry seeds. Pink Raspberry Lemonade Syrup1 flaska. Pink Raspberry Lemonade Syrup1 bottle
Preheat the oven to 180°C/gas mark 4/350ºF and line a baking tray with baking parchment. Beat the egg whites until satiny peaks form, and then beat in the sugar a spoonful at a time until the meringue is stiff and shiny
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.