Ringla det brynta smöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om irisotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himlahärligt
Rör ner tomatpuré, krossade tomater, oregano, vatten, buljongtärningar och soja. Denna varianten blev riktigt god med ett krämigt täcke av creme fraiche och parmesanost
Gott till detta är ett härligt kokt basmatiris eller att äta direktmed bröd som bestick. Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen
Krämig, enkel & lyxig. Den enda skillnadenmedmin och hans pasta är nog att jag tillsätterparmesanostimin sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.