Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. En annan anledning till varför jag gillar att göra raw cheesecake är för att det är så enkelt
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Vad passar inte bättre dagen efter midsommar än en syrlig hälsosam raw glass. ) Jag älskar verkligen mynta och lime så det här är min favorit glass just nu
Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
raw frozen cheesecake med kokos och lime. I alla fall då vi pratar om efterrätter och bakverk. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
)) göra dubbelsats av den så kan ni rulla det till Raw Pepparkaksbollar. Kollat in Detta recept på kardemummaknyten och tyckt att själva "skalet" låtit så smart och gott
Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Raw chessecakes gjorda på en bas av blötlagda cahshewnötter och kokosolja är en fantastisk dessert eller fikaalternativ som imponerar på de allra flesta
Bred ut tunna pannkakor på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen. Vänd försiktigt med en stekspade och låt pannkakan bli torr på ytan på den andra sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.