Jag bara måste tipsa er om de här raw food chokladbollarna. Jag kan få ett sug efter chokladbollaribland, men de gånger jag slängt ihop en smet så blir jag alltidbesviken efteråt för att det är för sött
Igårmixade jag ihop ett gäng raw food bollar. Det var alldeles för länge sedan och de är perfekta när chokladsuget slår till och dessutom helt mjölk (och gluten) fria
På senare tid har jag även börjat älska raw food, paleo och superfood. Att skippachokladbollar bara för att de innehåller både socker, mjölk - och glutenprodukter behöver inte vara ett statement längre
Idagblir det ett recept på minkompis Majas rawfood-chokladbollar. Jag har smakat flera olikaraw food-bollar där många varit torra och sorgliga, men inte de här, minsann
Rulla degen till runda bollar och sedan även i kokos. Så här gör du 15 minuterMixa alla ingredienseri en matberedare eller med hjälp av en stavmixer och kör till en jämn deg. Spara 1/2 dl kokos tillservering. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 356 12 stora, urkärnade dadlar . 2-3 dl riven kokos
Kalasbollar är klassiskachokladbollar om rullats i strössel. De blir sådär barnsligt goda. Garnering. Blanda alla torra ingredienseri en bunke och rör sedan ihop med smör och kaffet
Mortla chiafrön och kardemumma. Mixaihop med mandel. Häll över i en skål. Mixa dadlar och kaffe. Tillsättsamtligaingredienser utom kakaonibs och mixatill en slät smet
kokosflingor, raw kakao mm. Raw bollar, proteinbollar, chokladbollar, kokosbollar, chiabollar mm. Dess bollar är populära och syns på rawfood caféer, mässor, på bloggar, i böcker, på instagram mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.