Här kommer tre enkla tips som kan hjälpa dig att fortfarande känna dig energisk och lätt. Julen är över men jag är övertygad att dessa recept kan vara en inspiration för dig till att mumsa mer på rawfood även nu efter jul
Igår kände jag mig grymt sliten och i morse kunde jag och barnen knappt ta oss hemifrån. Undras om jag överhuvudtaget vågar mig upp i en vanlig lift, eller håller mig till barnbackarna hela veckan
Ett litet tips bara. Dessa helt fria från vitt socker och smör och smakar trots det väldigt gott. Det här är mitt tredje försök med rawfood-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga
När man blötlägger nötter och fröer väcks de till liv och från att ha varit torkade (sovande) så blir de levande och fulla med energi och livskraft – levande föda
Zucchini pasta med raw ostsås. Zucchini pasta med raw ostsås. Raw "Ostsås". (2 portioner). 1 zucchini. Skala långa pasta bitar med hjälp av en potatisskalare
Ta ut botten från frysen. The post Rawfood bars – Snickers. Det här receptet hittade jag för ett tag sedan på en svensk blogg och jag har gjort det många pånger sedan dess
De här söta rawfoodbollarna är en ny version av en gammal favorit – Snickersbars. Jag tänkte att en ask med rawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration
Rawfood bollar. 90 gram torkad mango. 1 dl kokoschips10 st. torkade aprikoser3 msk juice. ev. riven kokos. Blanda torkad mango, kokoschips och juice i en skål, låt dra i ca 5 minuter
Jag tycker RawFood är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
Mixa tills det blir en glansig mousse som släpper från kanterna. En av dagarna testade vi ett nyöppnat café där de sålde massor av rawfood-bakelser, däribland en chokladtryffeltårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.