Ta ut tårtan ur frysen och börja dekorera, först med hallon, ringla sedan chokladsåsen över kakan, dekorera gärna med lite mörk hackad choklad och en liten blomma
---Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. Botten3 dl mandel1 msk kokosolja1 msk kakaosmör1 tsk agavesirap1 tsk citronjuiceSmält kakaosmöret och kokosoljan i vattenbad
D. e. n. h. ä. r. b. a. k. d. j. g. t. i. l. f. v. m. p. å. s. ,. V. Ä. R. L. E. N. S. -. ). y. c. o. ö. 7. 0. %. u. H. I. K. 1. 2. 4. U. 3. T. B. 5. P. s t. d l. c m
Så idag bjuder jag på ett recept på en rawchokladtårta med lemoncurd. 2 msk raw kakaopulver. 1 dl raw kakaopulver. 2 msk raw kakaopulver. 1 dl raw kakaopulver
Den här bakade jag i torsdags, som rubriken lyder alltså en mörkchokladtårta som jag sedan spritsat vispad grädde på och lagt en hög med blandade bär i mitten
3,5 dl valfria nötter jag brukar använda paranötter, mandel och cashewnötter2 msk kokosolja15 st blötlagda dadlar 3 msk raw kakaoMixa allt väl tills du fått en fast massa och tryck ut i en liten pajform med avtagbar kant, täck och ställ in i frysen. 1 dl smält kokosolja2 stora mogna avokado3 dl cashewnötter1 dl raw kakao2 msk raw honungMixa nötterna först till ett fint mjöl och mixa sedan ihop resten av ingridienserna, smaka dig fram beroende på vilken sötma och styrka på chokladsmaken. 3 msk raw kakao. 1 dl raw kakao
Inlägget RAWChokladtårta dök först upp på Rawness. Magisk chokladtårta. Chokladtårta. 1 msk raw kakao. 3 msk raw kakao. 2 msk raw kakao. Gör allt kaffe, totalt 2 1/2 msk (skippa kaffet om du vill ha 100% raw). Torrosta alla nötterna utom cashewnötterna samt solrosfröna, totalt 5 1/2 dl (skippa torrostning om du vill ha 100% raw). 1 msk raw kakao. 3 msk raw kakao. 2 msk raw kakao
De var också väldigt nyfikna på att få smaka lite raw food, så i och med den beställningen komponerade jag ihop ett nytt chokladtårtsrecept som jag tänkte dela med mig nu
Krämig och saftig då den innehåller mycket ägg, mörk choklad och smör. Valde att toppa chokladtårtan med en chokladkolaglasyr som egentligen hör till Succékakan och om ni inte provat baka den så borde ni göra det med
Igår gjorde jag en helt underbar chokladtårta, som jag definitivt kommer göra fler gånger. Själva kakan innehåller 250 g mörk choklad och bara 1 dl mjöl, glasyren innehåller också mörk choklad. Chokladtårta med mörk choklad 250 g smör eller mjölkfritt margarin 250 g mörk choklad 6 ägg 2,5 dl strösocker 1 dl vetemjöl glasyr 100 g smör 150 g mörk choklad ½ dl honung Smält smöret i en kastrull. 250 g mörk choklad. 250 g mörk choklad. 150 g mörk choklad
Med all inspiration bakade jag idag en Rawchokladtårta med hallon till efterrätt. De senaste dagarna har jag känt stor lust efter att laga och baka raw food
Magiskt god fransk chokladtårta med massa glasyr på toppen. 250 g mörk choklad. 250 g mörk choklad. Använd Ica’s mörk backchoklad 200 g för bäst resultat. 250 g mörk choklad. 250 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.