PastaPesto Genovese. Man gör en fantastiskt smakfylld kyckling som sköter sig själv i ugnen en stund och sen serverar man den välsmakade och saftiga kyckligen tillsammans med en otroligt krämig pasta med örtsmak
Varför inte göra en god gratäng av alla familjers vardagsrätt, pasta och köttfärssås. Jag gjorde hemmagjord pesto och hade lite grann kvar så jag blandade i den i köttfärssåsen och man känner hur den goda smaken av pesto träder fram
Servera till pasta. 3-4 kycklingfileér 4 pers10-12 färska champinjoner1 röd paprika1 ask philadelphiaost2 dl grädde4-5 msk pesto2 msk honungsalt,pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek så den får färg
Resultatet blev en pasta med kycklingfilé med en massa goa grejer i. Hade en kylskåpsrensning och hittade lite pesto, några soltorkade tomater, en röd paprika mm
Blanda pasta med tomat, mozzarella och pesto. Koka pastan enligt förpackningen. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Då passar det verkligen med PastaPesto, som går i ett nafs. Så efter att ha kommit hem sent ikväll efter en julklapps-ride på självaste Gekås i Ullared , fick det bli en snabb onsdagspasta
Tillsätt peston i pastan och sockerärterna. Pesto. Pesto. 400 g pasta 150 g sockerärter300 g parmaskinka, tunt skivad. Pesto1 dl pinjenötter, 50 g2 krukor basilika1 vitlöksklyftaca 1½ dl olivolja100 g riven parmesansalt och nymald svartpeppar. Koka pastan enligt paketet, låt sockerärterna koka med de sista 2 min. 400 g pasta
Koka pastan al dente, enligt förpackningen, skölj och låt den rinna av. Blanda såsen med pastan i en serveringsskål, dekorera med basilikablad och pinjenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.