Jag serverade min zucchinipasta med en italiensk tomatsås med mycket lök, soltorkade tomater som jag hade torkat själv i solen i Grekland i somras, lite ringlad olivolja och med torkad basilika
In a large bowl, combine the zucchini, spinach, feta, herbs, eggs, scallions, and garlic. Then, wring all of the liquid out using your handsand set aside
Spoon dollops of remaining tomatosauce on top of the rolls and sprinkle with mozzarella cheese. In a large bowl, combine ricotta, spinach, artichokes, parsley, mozzarella, garlic, and egg
¼ cup sun-dried tomatoes. Add cashew bell pepper mixture to your zucchini noodles and toss to coat. Let them cool for a few minutes and then peel the skins off, seeds and stems
total), thinly shaved lengthwise on a mandoline or with a vegetable peeler. 2 medium zucchini (about 1 lb. 1 pint grape tomatoes, halved. red wine vinegar2 medium zucchini (about 1 lb. total), thinly shaved lengthwise on a mandoline or with a vegetable peeler1 pint grape tomatoes, halved1 cup basil leaves
Ett par vegetariska eller veganska biffar i en smakrik och krämig tomatsås med basilika och fetaost som serverades med pasta till mor och far medans jag åt med zucchinipasta och grönsaker, mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.