Advent och jul närmar sig med stormsteg och ni som har hängt med här några år vet att jag älskar den här tiden på året och att roligt den för med sig i form av pyssel, bakning och mys
Men det var knappt om tid och sent så jag var lite lat och återupplivade ett av mina gamla recept på rawfoodkanelbullar, ett mycket nyttigare alternativ till den sedvanliga kanelbullen
Glutenfria kanelbullar som smakar precis som vanliga. Mina gäster kunde inte känna någon skillnad mot vanliga kanelbullar och det tar jag som ett gott betyg
I torsdags lyckades jag äntligen baka goda, saftiga, glutenfria kanelbullar. För alla som ätit eller provat att baka glutenfria bullar vet nog om hur svårt det kan vara att få tag i ett bra komplement till de vanliga kanelbullarna men äntligen
Vill du ha kanelbullar. Kanelbullens Dag imorgon. Här är receptet för alla med glutenintolerans. Med mjölkfritt margarin och laktosfri mjölk passar det även laktosintoleranta
Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Chiafrön är rika på protein, antioxidanter, omega-3 fettsyror, mineraler och kostfiber och har beskrivits som ett bland de mest funktionella och näringsrika livsmedlen på vår planet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.