Mosa dadlarna (exempelvis mjuka ekologiska) med en gaffel. Blanda ihop med resterande ingredienser och tillsätt eventuellt lite vätska, såsom en skvätt vatten
1. Mixa cashewnötter till ett smul i en matberedare. 2. Tillsätt dadlar, kokosflingor, skal- och limesaft (skal från 2 och saft från 1 lime), riven ingefära, agavesirap och salt
Rawfoodbollar (ca 15 st). Rawfoodbollar (ca 15 st). Nu när det är äppeltider så kan det vara bra att ha lite olika recept att ta till för att ta reda på sina äpplen, nu är just det här receptet inte direkt något som gör så mycket skillnad i äppelhögen
Långa dagar, många föreläsningar, mycket plugg och alldeles för lite sömn rensar energin direkt. Därför gjorde jag några sådana här läckra godbitar att ha i kylen när blodsockerdippen kommer
Riv apelsinskalet med den grova sidan på rivjärnet ner i en bunke och pressa apelsinsaften. Nu så här i juletider, älskar jag att NJUTA av rawfoodbollar i olika smaker
Smörj in handflatorna med lite koksolja och rulla små runda bollar. 5 dl medjooldadlar. Lägg alla ingredienser utom chokladen i en mixer och mixa tills du har en slät smet
Varför inte göra lite nyttigare julgodis med dadlar och olika frön/kärnor. Rulla bollarna i hackad flagad mandel, doppa i choklad eller rulla i solroskärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.