Igår var jag ledig. Både från jobbet och från hästen. Det kändes ganska så knas, att absolut inte ha något "måste" en hel dag och helt plötsligt ha all tid i världen för en dag
{ detta inlägg innehåller annonslänkar till bodystore. com }. Alltså dessa är såå goda. Slängde ihop dem bara sådär när jag ville ha något till fredagsmyset
Imorgon går boken Rawsome het i tryckpressarna. Alltid nervöst när sista handen är lagd och inga ord går att ändra, och jag bara önskar att inga felaktigheter har missats av redaktör, korrläsare och mig
Livet går på och snart är första vårmånaden här. På Instagram delar jag med mig av lite vardaglig inspiration, men har du varken Instagram eller facebook, uppdaterar jag bloggen en gång i veckan med ”Veckans Instagram” och skriver också här på svenska
Kristfrid och jag gillar glass. Kristfrid är assisterande lärare på Raw Life Education ( och fantastisk duktig på att göra läcker raw food) och bjuder in till en glasskurs på Rawfoodbaren i Göteborg
Rå i rutan. Det är en sådan ära att få representera raw food i rutan. På söndags var jag inbjuden till Nyhetsmorgon TV4 för att visa hur man kan göra läckra och lyxiga råglassar i rutan
Bokmässan är en årlig knytpunkt för alla bokintresserade. I år får jag möjligheten att inspirera både i Kockteatern, där får smaka på lite smakprover från boken ”Rawsome”, och på andra scener
May 24, 2013 · 3. 44 pm. ↓ Jump to Comments. Rawsome carrot cake balls. Idag blir det ett litet inlägg med ett dundersnabbt recept som man hinner veva ihop såhär fredag kväll innan myset drar igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.