Vänd försiktigt i äggulan i nougaten, vänd i entredjedel av grädden. Gardinis prisbelönta nougat med salt inbäddad i mörk choklad blev basen i helgens mousse
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petits choux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delendär de har influerats av Italien
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
Vi äter också kött även om vi har dragit ned en hel del på vårt intag. Här får ni därför ett recept på en varm marinad som hälls över köttet efter det har grillats
Hon fick nog smak för det därinne i magen. Idag är det internationella Lakritsdagen säger de som vet. I synnerhet saltlakrits, jag får frossbrytningar och huvudvärk vid blotta tanken
Måste bero på att jag druckit alldeles för lite champagne, eller vad tror ni. Jag som alltid skryter med att jag aldrig är sjuk (ja, där är jag nästan lite dryg, ha ha)
Oftast är det bilden på rätten som jag dras till. Men det är inte alltid bilden är så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
Den ligger mitt emellan Cha-Am och Hua Hin och det var faktiskt inte första gången vi var där. Vi tänkte vi skulle fortsätta vår fotokavalkad från vår semester idag och därför ska vi inte bli långrandiga och sväva ut i något långt försnack, det blir ett tillräckligt långt inlägg i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.