Här kommer ett snabbt recept på kokostoppar/bollar som går himla enkelt att göra. Mejerifria kokostoppar/bollarca 10 st små. Gör små bollar eller toppar och sätt in i ugnen på bakplåtspapper i 175° C i 10-15 minuter
FÖLJ GÄRNA MIN FB-SIDA FÖR MER INSPO HÄR. Platta till dem lite och stek på medelvärme i olivolja i ca 3-4 min på varje sida. 1) Stek i olivolja alla grönsaker, stek i ca 3-4 minuter. 1) Stek i olivolja alla grönsaker, stek i ca 3-4 minuter
Rensa och skär fiskarna till fina skinn- och benfria filéer. torskfilé, krav- eller msc-märkt. 1 tomater, förp passerade (400-500g). Fräs ytterligare 2-3 min under omrörning. 11 dl mussel- och fiskbuljong. 1-2 kg laxfilé, utan skinn och ben
12-15 st. Stjälp upp den något klibbiga men fasta degen på rikligt (med rismjöl) mjölat bakbord och dela upp den i 12-15 bitar. Grädda bröden direkt i en het torr stekpanna i ca 2-3 minuter på varje sida. Related 12-15 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.