Strimla ner lövbiffen, hacka löken fint, champinjonerna i slantar och vitlöken fint. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Förbered kött och lök som i vårt recept. Välj ytterfilé eller utskuren biff till rätten. DAGENS RECEPT15-02-08KINESISKBIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor
Strimla lövbiffen och fräs den tillsammans med löken och vitlöken tills det fått lite färg. 600-700 gram lövbiff i strimlor. 3-4 msk tomatpuré. Receptet kommer från camillak 600-700 gram lövbiff i strimlor. 3-4 msk tomatpuré
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris
Jamen, vilken tur att jag har ett tips till er en tisdag som denna då - Biff Stoganoff. Ja, det är inte bara dem som längtar förstås, jag tycker alltid det är kul att komma dit - härligt sällskap
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.