150
g ( Jag valde morot, palsternacka och purjolök i en julienne blandning)
2.5 dl
vatten och blanda buljongtärningen med alltsammans. Låt koka upp och tillsätt ytterligare 2.5 dl vatten. - Tillsätt grädde, tomatpure. Låt koka ihop. i ungefär 8 minuter Rör under tiden.
Ingredienser Portioner. 4 500 g passerade tomater 1 bakpotatis 250 g tomater 2 dl smetana 400 g torsk 1 förp blandade frysta fisktärningar (à 300 g) Att ha hemma 7 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1 tsk timjan 1 vitlöksklyfta salt och peppar bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Hittade ett recept på en fiskgryta i en gammal veckotidning, men som vanligt gjorde jag om receptet efter vad vi hade hemma och det vi gillar att ha i, så detta är min version av grytan
Recept - Jättecookie. 21 mars 2016 klockan 13. 42. Den här kakan bakade jag för ett år sedan till min födelsedag, och jag kan inte bestämma mig för om det blir en repris i år med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.