x Microbakad gröt med äppleoch kanel toppat med en mini klick kvarg, blåbär och hasselnötssmör. Dagens frukost innan morgongym (därav kommerfrukostinlägget upp först nu)
Ugnsbakad gröt är en av mina frukostfavoriter, det var länge sedan jag gjorde det sist, men idag gjorde jag en variant med äpple, kanel och kardemumma till frukost
Skölj och skala äpplenaoch sedan dela dem i halvor. Det är regn, rusk och eländigt. Lägg alla ingredienser utomsockret i en kastrull ochkoka upp på svag värme tillls äpplena börjar falla sönder
Lägg på ett fat ochtoppa med äppletärningar, senapskräm och evenuellt hackad dill. Den här goda snitten bjöd jag på på kräftskivan i september, men den passar faktiskt lika bra till jul eller vilken annan tid på året som helst
Skala och skiva äpplen (jag använde mig utav gröna äpplen). Pensla fyra små ugnsfasta portionsformar med hälften av smöret och fördela sedan upp äppelskivorna i formarna
du behöver i princip bara creme fraiche, lite majo, dill ochäpple men det verkligen funkar ihopoch du får en fantastisk sås som förhöjer varenda fiskrätt framöver
Det finns hur många recept som helst på potatisssallad, men pröva det här med äppleochpurjo. Skär äpplena i tärningar, men spara ett halvt äpple till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.