Kärna ur och strimla paprikorna. Salt och peppar. Kärna ur och tärna en röd paprika och en gul paprika och lägg dem i en mixer tillsammans med tomater, lökskivor och vitlöksklyftor
Salt och peppar. Värm upp stekpannan och ställ på medelvärme. Skala och skiva gul lök. Fräs färsen (utan olja och matfett för det frigörs per automatik fett från färsen) tillsammans med lökskivor och vitlökskross
Skär paprikorna i halvor och lägg i ugnen. Fyra röda paprikor. Dela på den grilla den lite och den fungerar också bra som en behållare till en massa gott
Kärna ur paprikorna under tiden och tärna dem. Salt och peppar. Koka upp lättsaltat vatten och låt puttra under lock med pastan enligt förpackningens anvisningar
Lök och köttfärs i lergryta. Lägg ner löken i botten på en väl blötlagd romargryta och täck med färsen, Häll över redningen, lägg på lock och sätt grytan i kall ugn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.