Vi har många olika recept på kycklingiugn där varje skiljersig åt och det är det som är lite av charmen medkyckling, du kan variera recepten i all oändlighet
Ikväll var det jag som stod för middagen här hemma och det fick därför bliminfavorit rätt som är kycklingmedrotfrukteriugnmed smörstekta sockerärtor och en fetaost & citrondipp
Behåll så mycket skinn som möjligt på kycklingen då det blir underbart gott och knaprigtiugnen. Om man väljer att köpa en hel kyckling och är osäker på styckningenfinns många bra tips att hämta på YouTube, sök bara på "stycka kyckling" så kan ni få hjälp av Melker med flera
Platta ut kycklingen och lägg påbakplåtspappersklädd plåt. Använd en vass kniv eller kraftig hushållssax och ta bortgump och ryggrad genom två snitt på varsinsida ryggraden
Lägg kycklingeni en ugnsform och häll såsen ovanpå. Kycklingmed dragon- & senapssås. Jag använde varmluftsugn, eftersom jag även skulle ha inpotatiseniugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.