ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g goda tomater eller 800-1 000 g krossade tomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong 0-1 tsk salt
. Ja mina mellanmålmuffins med hallon/vanilj blev ju superbra. Därav gjorde jag bara någon dag senare nya mellanmålmuffins med samma grund, dock denna gång med en smaksättning av kola/kanel/äpple/morot
Häll smör-&rapsolja i en stekpanna och sätt den på spisen på medelstark värme. 1 liter Kelda® Toscansk tomatsoppa. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Toscansk tomatsoppa Salamichips. 3 skivor mörkt bröd eller ljust 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 2 dl Arla Köket® crème fraiche
Har nu kommit på en ny smaskig frukostfavorit som jag nu har ätit två dagar i rad. Så himla god. Jag har en känsla av att detta kommer blir standardfrukosten i höst när jag inte vet vad jag ska göra
Rå tomatsoppa. Vad tyckte jag då om denna kalla, råa tomatsoppa. Tur att jag hade förberett med blåbärspaj till efterrätt, kände att jag inte blev riktigt mätt på tomatsoppan
Vegan-muffins med morot & kardemumma. Lov, ledighet och förträngt skolarbete - det brukar leda till att jag hänger på gymmet eller i köket större delen av ledigheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.