Låt dem ligga någon minut kanske, lägg sedan på skivan medmozzarella och ett av basilikabladen. Lägg nu hela skapelsen på grillen igen, påmed locket i kanske
Men det är inte första gången vi gör den, ej heller sista eftersom den blivit något av en favorit, men först nu kommer vi oss för att bjuda er påreceptet
soltorkadetomater (om de köps lagda i olja använder man dem direkt, skurna i bitar, medan om du använder den torra varianten måste de blötläggas ett tag först – ju torrare de är desto längre blötläggning behövs
Här kommer receptpå en av rätterna från förra veckans matsedel. Hittade den på en icke aktiv men för mig nyfunnen blogg, hon finns även på instagram och facebook
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkadetomater
Strimla tomaterna. Varva potatis, tomater, örtkryddor, salt och peppar i formen. 1soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Grilla tomaterna sist eftersom det går snabbt. Krydda med salt och peppar. 14 tomater, gärna plommontomater. 12 mozzarellaostarDela löken på mitten, skär paprikan i mindre bitar, skiva squashen och dela tomaterna. 1Pensla grönsakerna med olja. 1Blanda grönsaker, lite extra olivolja, vitlök, persilja, citronskal- och -saft på ett stort fat
Därför får ni räkna på hur många ni vill göra. Det är svårt att ge ett exakt recept, då det är olika om detta ska föreställa en förrätt eller bara ett tilltugg bland många andra tilltugg
Ska vi på den här lediga måndagen (hur härligt är det inte med RÖDA DAGAR. När kycklingen och grönsakerna marinerats klart är det dags att trä upp dem på spett
2 mogna avocados - delad på mitten och urgröpt. 1 mogen tomat/3 körsbärstomater/1 dl krossade tomater - hackad i småbitar. 1/2 peppar eller chili, beroende på hur stark den är, finhackad
Skiva tomater. Jag hade hittat ett receptpå tasteline för köttfärslimpan men hade inte alla ingredienser hemma fast jag trodde det, så det blev någon liten ändring från originalet bara
Bred på brödet och påmed salamin. Mosa ihop fetaost med creme fracihe, strimlad tomat och mozzarella. Barnen håller sig sysselsatta med grannpojken som har en fyrhjuling så jag får lite egentid till att lösa korsord och läsa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.