Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 st Vitkålshuvud 400 g Blandfärs (eller 200 g nötfärs + 200 g fläskfärs) 1/2 dl grötris (rundkornigt) 1 dl Vispgrädde 1 dl mjölk (3 %) 2 st Ägg 3 krm salt 2 krm Nymald svartpeppar kryddpeppar (en nypa) 2 msk smör 3 msk Ljus sirap Gräddsås 1 st Morot 1 st Gul lök 33/100 st Köttbuljongtärning 3 dl vatten 1 dl Vispgrädde 1 msk Soja 1 msk smör 1 msk Vetemjöl Nymald svartpeppar
Ingredienser, 4 port Kalorier 750 g Vitkål Sök 900 g Potatis Sök 1 st Gul lök Sök 300 g Blandfärs Sök 2 msk Finskuren dill Sök Dill Sök 1 dl Lätt crème fraich Sök Sök Rårörda lingon Sök 4 msk Olivolja Sök 4/5 tsk Salt Sök 2 krm Peppar Sök
Ingredienser, 4 port Kalorier 1 kg Vitkål Sök 1 st Gul lök Sök 3 msk Smör Sök 1 dl Mjölk Sök 1/2 dl Ströbröd Sök 400 g Blandfärs Sök 1 st Ägg Sök 1 tsk Salt Sök 2 krm Svartpeppar Sök 2 msk Farinsocker Sök 2 msk Soja Sök 2 dl Vispgrädde Sök 1 dl Vatten Sök 1/2 st Köttbuljongtärningar Sök
Ingredienser, 2 port Kalorier 1 st Vitkålshuvud Sök 300 g Blandfärs Sök 1 dl Grötris Sök 1 dl Grädde Sök 1 dl Mjölk Sök 2 st Ägg Sök 3 krm Salt Sök 2 krm Peppar Sök Kryddpeppar Sök 2 msk Smör Sök 2 msk Sirap Sök Servera med Rårörda lingon Sök Stetsky Sök Potatis Sök
Ingredienser, 4 port Kalorier 1 st Vitkålshuvud Sök 200 g Nötfärs Sök 200 g Fläskfärs Sök 1/2 dl Grötris Sök 1 dl Grädde Sök 1 dl Mjölk Sök 2 st Ägg Sök 3 krm Salt Sök 2 krm Peppar Sök Kryddpeppar Sök 2 msk Smör Sök 2 msk Sirap Sök
Ingredienser, 4 port Kalorier 1 st Vitkålshuvud Sök 400 g Lammfärs Sök 1 dl Ris Sök Salt Sök Peppar Sök 1 tsk Timjan Sök 1 tsk Mynta Sök 1 dl Grönsaksbuljong Sök
Ingredienser, 4 port Kalorier 8 st Vitkålsbl Sök 2 dl Torr sojafärs Sök 1 st Gul lök Sök 1 dl Ris Sök 1 msk Soja Sök 1/2 tsk Rökarom Sök 1 nypa Salt Sök 1 nypa Svartpeppar Sök 1 msk Sirap Sök 3 msk Margarin Sök
Ingredienser, 4 port Kalorier 1 st Vitkålshuvud Sök 250 g Hel spenat Sök 100 g Champinjoner Sök 4/5 dl Rivebröd Sök 2 st Äggulor Sök 1 dl Kaffegrädde Sök 4/5 dl Riven ost Sök 1 st Muskot Sök 5 dl Grönsaksbuljong Sök Smör Sök Salt Sök Vitpeppar Sök
4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Det finns två sätt, koka revbenen i saltat vatten så vattnet täcker i 3 timmar på medelvärme. Baka sedan formen med vatten och revben i ugnen över natten på 90 grader i minst 8 timmar. Grilla sedan revben hela, först utan glaze i ca 20-25 minuter med locket på, så de får lite färg och blir tillagade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.