Då så, blir lite billigare så förstås om man kan ta bort löjrommen när man äter rårakamed barnen. En råraka ska vara riktigt krispig, creme fraiche fluffig och krämig
4 Råraka 800 g fast potatis 3/4 tsk salt Till stekning 1/2 dl rapsolja 40 g smör Till servering 80 g löjrom eller stenbitsrom 1 finhackad rödlök 1/2 dl finskuren gräslök 1 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Toppa med dill, gräslök och citron. Forma löjrom och smetana till ägg och lägg på rårakorna. 1200 g löjrom. 1Råraka5 fasta potatisar Smör Salt Peppar. 1Tillbehör200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl smetana Dill Gräslök, finhackad CitronklyftorRåraka
Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Ta upp rårakan från pannan och lägg på alla godsaker. Stek på medelvärme i 5 min. Stek på medelvärme i 5 min. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 19 5 st potatisar. 1 löjrom
200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
1Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor. 100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.