1,5 hade
varit lagom. Till våfflorna hade vi vispad grädde med lite sötningsmedel i och sylt utan socker men med sötningsmedel i. Låter som det blir mycket sötningsmedel på en gång, men jag tar inga stora mängder och detta är inget vi kommer äta varje dag precis. Kanske 1-2 ggr per månad skulle jag tro. Fast då ska vi även testa att ha dom med nåt mer matigt tillbehör. Får se vad vi hittar på.
) Smörj våffeljärnet med en klick smör och grädda våfflorna tills de blivit frasiga och gyllenbruna. Lägg de färdiga våfflorna på ett galler så de behåller fraset
Bara jag hemma och med tanke på att det är våffeldagen idag, började jag göra våfflor enligt mitt tidigare recept, dock kände jag för att ändra lite (som jag alltid gör), så testade att blanda i kakao och banan i smeten=chokladvåfflor
Tycker att dessa är godare än "vanliga" våfflor. LCHF VåfflorRecept för ca 7-8 våfflor4 Ägg1 dl Mjölk2 dl Grädde2 msk Fiberhusk50 gram smält Smör1 tsk Bakpulver1 tsk SaltLite vaniljpulverVispa ihop alla ingredienser och låt stå några minuter så fiberhusken hinner svälla lite
Grädda våfflorna. Grädda våfflorna. Grädda våfflorna. Grädda våfflorna. Grädda våfflorna. Grädda våfflorna och de kan serveras istället för varma smörgåsar till mellanmål eller supé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.