Tillsätt tomaterna och låt allt stå och små koka tills grytan blivit tjock och smaken mustig. Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili
Chiliconcarne satt finemang efter all julmat. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
Tillsätt bönor, krossade tomater, vitlök och röd currypasta. Chiliconcarne (4 portioner). 400 g vita bönor i tomatsås. 400 g krossade tomater. Chiliconcarne (4 portioner). 1/2 gurka 400 g vita bönor i tomatsås. 400 g krossade tomater
Tillsätt fond, tomatpuré och chilisås. När du ändå står vid spisen är mitt tips att dubbla receptet och göra storkok av det hela för att sedan frysa in till kommande dagar då du inte orkar laga mat eller t
häll sedan på tomaterna, fonden och kryddorna, salta & peppra efter smak. Chiliconcarne betyder Chili med kött och tillagas olika i hela världen, min chili gör jag med tärnat nötkött som får koka långsamt och länge, på så sätt blir den mustigare och godare
Häll på krossadetomater och vattnet. Krydda med salt pappar och chilin. 2 burkar vita bönor i tomatsås. 1 tetra krossade tomater med chilli smak. 1-1½ dl vatten. 2 kryddmått chilipulver
Skär paprikan i bitar, dela och hacka chilifrukterna. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 12 msk tomatpuré. 11 burk vita bönor i tomatsås. 1Tillsätt paprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja
4 2 gula lökar 350 g nötfärs 1 msk olja färsk eller torkad chili (efter smak) 1 tsk paprikapulver 1 krm svartpeppar 3/4 tsk salt 1 msk soja 1 burk hela tomater (à 400 g) 2 burkar vita bönor i tomatsås (à 440 g) Till servering salladskål hackad persilja sås på vinägrett Tillbehör jalapeñopeppar chips eller brytbröd Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.