) äppelpaj bakade jag idag. Socker- och glutenfri äppelpaj. Det blev en sockerfri variant – och eftersom den är just sockerfri och full av näring så går den bra att låta även bebisar få smaka på från ca 8 månaders ålder, såvida ingen nötallergi föreligger
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
Trädgården i Simrishamn svämmade över av äpplen så det blev en del äppelpaj under veckan där. Grädda i 200°C i ca 25 minuter, äpplena ska vara nästan klara
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe
Här kommer receptet på tårtan jag gjorde till Inga-Lisas 1-års kalas. Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
Jag blev nästan rörd, de hade verkligen tänkt till. Sockerfri citron & limesorbet4-6 portioner4 dl vatten2 dl Stevia strö el Sukrin1 dl citronjuice1 dl limejuice2 äggvitorValfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.