Red velvet kakor med cheesecaketopping
Bambi
Bambi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 22-24 st
  • Red velvet bottnar
  • 115 g smör, rumstempererat
  • 1 3/4 dl farinsocker
  • ½ dl strösocker
  • 1 ägg 1 msk mjölk
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 1 msk röd pastafärg/gelfärg
  • 3 3/4 dl vetemjöl
  • ½ dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • Cheesecaketopping
  • 300 g färskost/philadelphiaost
  • 4 msk kesella
  • ½ dl strösocker
  • 1 ägg ½ tsk vaniljpulver
  • 100 g chokladknappar (eller hackad choklad)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.