Börja med att rensa fisken, salta och pressa lite citron inuti. Grillad regnbåge och paprika. Skiva vitlöksklyftorna och fyll fiskarna med vitlöken och rosmarinen
En nyfångad regnbåge, så god att den smälte i munnen när det var dags att äta. Jag kryddade fisken med salt och svartpeppar på in- och utsidan, sedan fyllde jag den med ett rikligt lager citronsmör och stoppade in massor av dill
När hela regnbågen har stelnat till ordentligt i kylskåpet, vänd den uppochned och skär av en skåra i varje ände med hjälp utav en blompepparkaksform, detta är för att molnen ska passa bättre i dom spåren
Servera med gari och resten av dressingen. 400 g filé av regnbåge, gärna den tjockare delen. Täck fisken med plast och ställ i kyl att kallna helt, minst 2 tim. ) 2 Skala och hyvla gulbetan supertunt med en mandolin eller potatisskalare. 3 Skär fisken i 1 cm skivor med en vass kniv
Jag gjorde min egen kycklingfärs genom att mixa ett stort och fint majskycklingbröst med skinnet borttaget, men du kan precis lika bra använda färdigmald kycklingfärs
Varva med att hälla i mjölk och sikta ner mjölet tillsammans med bakpulvret och saltet i smeten. Frostingen kan färgas med karamellfärg eller pastafärg efer önskemål
Strimla zucchini och morötter med en osthyvel eller potatisskalare så det blir långa spagettiliknande strimlor (om du inte skulle äga en spiralizer vill säga)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.