Regnbågspizza! Allergivänlig: Glutenfri, mejerifri, raffinerat sockerfri, utan ägg, utan nötter.
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • INGREDIENSER
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1/2 dl mandelmjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 msk chiafrön
  • blandat med
  • 1 dl vatten
  • 1 1/2 mandelmjölk
  • Basilika
  • SYRLIG SALLAD
  • Morot
  • Purjolök
  • Rödlök
  • Polkabetor
  • Gulbetor
  • Äppelcidervinäger
  • Olivolja
  • TOMATSÅS
  • 1. Sätt ugnen på
  • 2. Du kan om du vill steka på gulbetorna, polkabetora och den gula zucchinin i kokosolja under tiden du gör pizzasmeten, det går bra att lägga på dom råa också men jag ville ha lite stekyta
  • 6. Sätt in i mitten av ugnen i
  • 7. Ta ut och bred på tomatsås och lägg på dom stekta grönsakerna

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.