Det här receptet kommer ifrån som jag testade. Receptet till den glasyr som är på och inuti tårtan var inte den godaste, väljer därför att inte skriva ut receptet på den här
Recept till regnbågstårtan. Nu blir det inga fler tårtor på länge ska jag säga. ) Men eftersom det var födelsedag i helgen så bakade jag en mini-minitårta, en regnbågsvariant
Gräddsmörkräm (räcker till att spritsa cirka 25-30 normalstora muffins, till att spackla två normalstora tårtor eller spritsa en tårta som Regnbågstårtan) 1 burk sötad, kondenserad mjölk 400-500 gram rumstempererat smör 1-2 tsk vaniljsocker Skär det rumstempererade smöret i mindre bitar och lägg i en skål
Tänkte dela med mig av regnbågstårtan jag gjorde idag. ) Till att börja med använde jag alltid samma recept på tårtbotten, den blir luftig och väldigt hög
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.