Dressing med harsyra…. Bild Therese Renåker. Ta vara på naturens godsaker. Idag får du ett recept med både smak och färg av våren, mycket läckert fotograferat av min fina vän och kompanjon Therese Renåker
I helgen när jag satt och surfade på Facebook dök det plötsligt upp ett sponsrat inlägg från Företaget Belvita med en video som gjorde reklam för deras frukostkex
Efter att ha sett reklamen med Leif Mannerström och hans eviga tjat om kycklingrullader ett antal gånger kände jag tillslut att det faktiskt var dags att pröva dem
I början av veckan lagade vi de här grymt goda kycklingrulladerna. Jag tror att många med mig har blivit frestade att prova när vi sett Leif Mannerström laga rätten i sin reklam på tv
Jag är inte mycket för att baka matbröd men jag hittade ett recept som jag inte kunde motstå. Med fem (5) minuters arbetsinsats och utan knådande utlovades ett perfekt resultat
Hej. Jag måste verkligen anstränga mig för att hålla ihop just nu alltså. Det är inte det lättaste att försöka rodda ett spirande matföretagande (vilket det här ju verkar bli – helt crazy
Till kvällens hamburgare tänkte jag baka briochebröd. Det är inte MAX som har kommit på detta bröd oavsett vad de antydde i sin reklam för ett tag sedan
Meen hallåå, vilka underbara sommardagar vi haft här på västkusten. Wow. Det har varit så varmt jag ätit flera av mina middagar ute, det känns så otroligt lyxigt eller vad tycker ni
Jag har tänkt göra kycklingrullader en lång tid nu. Det är den där reklamen från kronfågel, för deras tunnt skurna kycklingfiléer, som har gjort mig sugen på det
Melodifestivalen ja. Det är ju ikväll det börjar. Har faktiskt inte hängt med riktigt, det brukar ju vara så mycket reklam och ståhej före det börjar men tycker det varit väldigt tyst i år
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för BodyStore. Hej på er. Nu har det gått 1 månad sedan jag körde igång med striktare kost efter sommarens utsvävningar
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Bananbröd (paleo). Detta recept på bananbröd har vi haft på bloggen sedan 2013 och det är ett så bra och populärt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.