va roligt =). Mår ni bra idagi det blöta. Får ta med både gummistövlar och regnkläder nu tillBellis. Idag satt hon så nöjd i en vattenpöl och lekte när jag hämtade henne efter skolan
Har en fin flaska med äkta champagne som jag sparar tills dess. så varför inte ha tyrolerklänning. Förrätt Pumpernickelbröd med lax och hemmagjord pepparrotsfärskost
Idag har jag provat att göra rawfood-godis och jag som är en gottegris av inte denna världen ( när det gäller choklad choklad och choklad) tycker att dessa var väldans goda och de tog iallafall bort mitt sötsur efter två stycken vilket var meningen
Vill därför verkligen tacka er alla och säga att jag blir så himlans glad för alla fina kommentarer jag får =D Ibland är de intealltid jag hinner svara på alla men jag försöker så gott jag kan
Vad kul att se ni att ni uppskattar mina recept. Lussebullsreceptet gilladesverkligen. ) Hoppas ni fortsätter att läsa för det kommer att komma fler recept framöver självklart
Har ni sett. Det känns helt otroligt, och det ska sannerligenfiras. Kikaini morgon, så lovar jag att det blir en utlottning med lite smått och gott matnyttigt som jag plockat ihop och som kan användas imatlagningen
God fortsättning. Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton. Vi hade det jättebra och det var lugnt och skönt och inte för mycket smällare, vilketvi som har hundar uppskattar
Det är nog rekordi så fall. Jag gjorde dumplingsigår och de blev faktiskt lyckade. Två lyckade maträtter i rad och jag börjar nästan tro på mig själv som matlagare
Aprilgicknyligen över till maj och nu börjar det verkligen kännas att sommaren är på gång. Träden har slagit ut, blommorna står i full blom och fåglarna kvittrar för fullt
Denna krämiga och goda vegetariskavariant av pasta carbonara är enkel och snabblagad. Allt görs i samma gryta (smidigt och bra så man slipperonödigdisk)
Viblir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år. Annika hade blivitsymptomfri från sinfibromyalgi och jag blev väldigtinspirerad av hennes föreläsning
Just de här biffarna slår nog rekord. På riktigt. I enkelhet och no-wild-crazy. Det här är allt som behövs, kryddningen är givetvisvalfri men jag föredrar som många andra gånger jag gör biffar av något slag – cayenne, svart & vitpeppar, salt och någon torkad ört
Mitt förhållande till korv är en lång kärlekshistoria. Kumlakorven kom intidigtimittliv, när jag bodde i Örebro och jag gillarfaktiskt allt från Partajgrillaretillgryniga, handgjorda Isterband
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.